Urmărit național și internațional, prins de polițiști

No comments

Un bărbat în vârstă de 26 ani din municipiul Mediaș, care era urmărit național și internațional a fost prins de polițiști pe raza comunei Mihăileni.

În perioada 2018-2019, acesta a comis peste 20 spargeri pe raza municipiului Mediaș.

Bărbatul pătrundea prin efracție în chioșcuri și magazine mici de cartier, de unde fura alcool, țigări și alte bunuri.

Spargerile au fost comise în zona centrală a orașului la mai multe chioșcuri din piața agroalimentară, în cartierele Vitrometan și Gura-Câmpului, dar și în zonele Moșnei și Automecanica, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Pe raza comunei Mihăileni, polițiștii din cadrul Poliției orașului Agnita au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, urmărit la nivel național și internațional în baza mandatului emis de câtre judecătoria Mediaș în cursul lunii iulie a anului trecut. Persoana în cauză a fost condamnată la executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, bărbatul fiind încarcerat în Penitenciarul Aiud.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu