Vârstnic cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului

No comments

Un bărbat în vârstă de 72 ani este cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Acesta a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție pe strada Stejarului din cartierul Moșnei.

În urma testării alcoolscopice, a rezultat o concentrație de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, astfel că pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar de cercetare penală, după cum ne-a declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost depistat de către polițiști la data de 22 mai, în jurul orei 16, pe Strada Stejarului din municipiul Mediaș.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un medieșean în vârstă de 72 de ani, a rezultat într-o concentrație de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.” A declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu