Vârstnic rănit în urma unui accident rutier

No comments

Un medieșean în vârstă de 86 ani a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut luni dimineața.

Acesta s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii Gheorghe Lazăr din cartierul Automecanica, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 31 ani din Harghita.

În urma accidentului vârstnicul a fost rănit și transportat de un echipaj SAJ la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În cursul dimineții, în jurul orei opt, în municipiul Mediaș, pe Strada Gheorghe Lazăr, un localnic în vârstă de 86 de ani s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure, și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Harghita.

Pietonul a fost transportat la spital conștient, iar în acest caz, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui accident rutier.”

A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu