Videoclip nou: Irina Rimes – Beau

No comments

După „Da, mamă” a Deliei, încă un imn al feminităţii bahice apare în peisajul muzical românesc. Irina Rimes mărturiseşte că „nu băutura, ci iubirea mă omoară” pe noul său single „Beau”.

„Beau” este prima parte din „Trilogia II”, o creaţie artistică despre realităţi alternative care duc spre acelaşi final. Irina Rimes nu este străină de trilogii, având succes cu tripleta „Iubiri Secrete” şi cu albumul „Despre el”. Trăiri pierdute şi condensate apar pe acest single.

Videoclipul este regizat de Bogdan Păun şi o surprinde pe protagonistă, Irina Rimes, suferind de stres post traumatic într-o cameră complet albă. Pierdută în propria minte, tânăra este închisă între pereţi albi, fără nimeni care să o înţeleagă. Acele imagini alternează cu o gaşcă de prieteni care se distrează în oraş, apelând la licori bahice, în vreme ce personajul principal pica invariabil pe gânduri.


Aritsta a cucerit publicul cu piesa „Visele” în 2016 şi a intrat şi pe scena internaţională, semnând un contract cu Universal Music Franţa, lansând cu această ocazie „Vivons les”, varianta în franceză a single-ului „Visele”.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu