Videoclip nou Marco & Seba feat. INNA – Show Me the Way –

No comments

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) prezinta un nou single, Show Me the Way in colaborare cu Inna. Show Me the Way a fost compusa si produsa de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, regizor si DoP fiind Khaled Mokhtar.

Orice colaborare cu Inna este o onoare pentru noi si ne bucuram sa vedem ca si publicul apreciaza muzica pe care o cream impreuna. Show Me the Way este o piesa care transmite multa energie si care, cu siguranta, va va face sa dansati.”, au declarat Marco&Seba.


Marco & Seba se bucura de succes si in strainatate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretata de Nicki Minaj si Nick Jonas s-a auzit in cinematografele din intreaga lume fiind inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker. Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.

Marco & Seba au compus si produs cele mai cunoscute hit-uri ale Innei printre care Gimme Gimme, Diggy Down sau Hot, Sun is Up, Deja Vu, sau Club Rocker.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu