Vunk şi Irina Rimes au lansat – Stai lângă mine

No comments

Vunk au lansat cel de-al patrulea extras de pe albumul Extrovertit. Piesa se numeşte Stai Lângă Mine şi urmează după Camera Ei, Hai Mersi şi Îmbrăcaţi Sau Goi. Ultimul, un featuring cu Alina Eremia.

Stai Lângă Mine constituie prima colaborare Irina Rimes cu băeţii de la Vunk.

Credem foarte tare in puterea cuvintelor. Un singur cuvant poate schimba o lume intreaga. Stai langa mine pentru ca orice iubire merita o noua sansa. Acesta este mesajul piesei pe care am ales sa-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, in care predomina doua culori: galben si rosu. O poveste simpla, cu doua personaje care se cauta prin gesturi si priviri, a spus Cornel.

Regia videoclipului a fost asigurată de Cornel Ilie. Este al doilea video al trupei Vunk, după Sari, al cărui scenariu şi regie sunt semnate de liderul formaţiei.

Mi-am dorit sa regizez eu clipul pentru piesa asta, sa creez starea pe care am vrut sa o transmitem vizual. Este o abordare usor atipica a unui clip romanesc, din punct de vedere al incadraturilor si unghiurilor de filmare, a continuat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Irina Rimes a colaborat la realizarea piesei cu Andy Bănică.

Ne-a placut foarte mult. Am vrut sa o lansam, iar cand a aparut ocazia unei colaborari cu Vunk, am stiut exact ca “Stai langa mine” este piesa. Si lui Cornel i-a placut de la prima ascultare si acum ne bucuram sa va prezentam rezultatul final, a spus Irina Rimes.

ALTE ŞTIRI DIN MUZICĂ VEZI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu