Willy William și-a lansat noul single LA LA LA

No comments

Artistul premiat cu numeroase Discuri de Platina, Willy William lanseaza astazi single-ul mult asteptat – „LA LA LA”.

Precedat de Mi Gente, care a acumulat 1,8 miliarde de vizualizari numai pe Youtube, noul Willy William, LA LA LA, se anunță a fi o melodie care se va asculta la toate festivalurile din aceasta vara.

Cunoscut pentru hiturile sale care dau startul fiecarei petreceri, „La La La” mentine aceeasi reteta de succes, imbinand o productie moderna cu elemente muzicale neasteptate. Vocea impresionanta si puternica a francezului se preteaza perfect pe energia pozitiva pe care o emana piesa pentru a crea un nou hit al verii.

Willy William a cucerit fanii din toata lumea prin intermediul hitului „EGO”, care a ajuns in frunte topurilor din Italia, Belgia, Franta si Romania. A urmat „MI GENTE”, care a devenit un hit global la scurt timp dupa lansare, atragand complimente chiar si din partea lui Barack ! Obama, care a desemnat Mi Gente melodia #1 a anului 2017.

Produsa de Scorpio Music, videoclipul a fost clasat pe locul 3 in Top 20 Youtube Music Videos in 2017, iar melodia a fost numita „Cântecul Latino al Anului” de către Billboard Latin.

ALTE ȘTIRI DIN MUZICĂ

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu