Irina Rimes alături de Zdob și Zdub în clipul Sânziene

No comments

Formaţia Zdob și Zdub a lansat încă un single de pe albumul Bestiarium. Este vorba despre colaborarea cu Irina Rimes pentru Sânziene.

Albumul este al zecelea material discografic din carieră şi totodată o colecţie de 14 melodii. Zdob și Zdub a lansat până în prezent 5 melodii de pe album: „Ursul”, „Lupul Solidar”, „Omul Liliac”, „Colindul leului” şi „India mă cheamă”.

Piesa Sânziene am compus-o în timpul concediului creativ din Munții Carpați. Hoinărind prin pădure, izolat de civilizație, cu telefonul deconectat, în imaginația mea au apărut imagini din basmele și traditiile populare. Natura însăși mi-a șoptit, mi-a amintit despre tradiția mistică și personajele feerice – Sânzienele. Aș zice, chiar le-am „zărit” în poieniță, în mijlocul Codrilor seculari”, a spus Roman Iagupov.

Am fost fană ZsZ de când mă stiu. Anul trecut am avut şansa să ne cunoaştem la Vocea României, unde i-am invitat să cânte împreună cu finalista mea, Dora Gaitanovici. A fost un moment pe care nu-l voi uita niciodată, pentru că am legat o prietenie frumoasă şi din această prietenie a ieşit piesa Sânziene. Este una dintre cele mai dorite colaborări din portofoliul meu,” a spus Irina Rimes.

Videoclipul este, în această săptămână, pe locul 34 în Trending Youtube şi are aproape 260 000 de vizualizări.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu