Ziua Mondială a Apei marcată la Mediaș

No comments

Ziua Mondială a Apei a fost marcată și anul acesta la Mediaș.

Societatea Apa Târnavei Mari a organizat mai multe evenimente grupate sub titulatura „Prețuiește Apa”.

Operatorul regional de apă și apă uzată a încheiat un parteneriat educațional cu Școala Gimnazială „Constantin Ioan Motaș” din Mediaș, pentru derularea unui proiect intitulat „Prețuiește apa”, după cum ne-a declarat Ioan Munteanu, Directorul general al companiei Apa Târnavei Mari.

„Chiar dacă situația actuală nu ne-a permis derularea unor acțiuni față în față sau organizarea unor vizite la amplasamentele noastre, am reușit să ne conectăm și să derulăm un proiect interesant prin intermediul mijloacelor de comunicare online. Copiii au realizat desene deosebite și suntem bucuroși să le afișăm la sediul companiei noastre.

De asemenea, dezbaterea online a fost un succes, le mulțumim pe această cale partenerilor noștri de la Școala Gimnazială „Constantin Ioan Motaș” din Mediaș, atât elevilor implicați cât și cadrelor didactice, cu speranța că în anul viitor ne vom întâlni cu prilejul unor vizite, fie la sediul companiei, fie la stația de tratare a apei sau stația de epurare.” A declarat Ioan Munteanu, Directorul general al companiei Apa Târnavei Mari.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu