Jefuită după ce hoții i-au văzut bijuteriile pe Instagram

No comments

Kim Kardashian ar fi devenit ținta jafului armat din noaptea de duminică spre luni, petrecut în Paris, după ce hoții i-ar fi văzut bijuteriile în fotografiile pe care vedeta le-a postat pe Instagram, au sugerat reprezentanți ai poliției franceze, informează Associated Press.

Bijuteriile valorează în jur de 9 milioane de lire sterline și au fost furate dintr-un apartament privat după ce vedeta TV de reality show a fost amenințată cu arma și legată. Potrivit anchetatorilor, hoții au plecat cu o cutie cu obiecte prețioase, în valoare de 6 milioane de euro, și cu un inel de 4 milioane de euro.


Potrivit poliției, ținta bărbaților mascați, îmbrăcați în uniforme false de poliție, au fost ”bunurile pe care le văzuseră și le observaseră prin social media”, după cum a declarat pentru AP Johanna Primevert, purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Paris. ”Evident, când este vorba despre o vedetă precum Kim Kardashian care are, cred, peste 48 de milioane de urmăritori pe Twitter… cred că acest lucru s-ar fi întâmplat peste hotare la fel de ușor cum s-a întâmplat în Paris”, a mai spus aceasta.

Kardashian West obișnuiește să își arate bijuteriile și alte bunuri pe rețelele de social media. În urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Twitter și Instagram o fotografie în care apare purtând un inel cu un diamant de dimensiuni considerabile.

sursa: agerpres.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu